Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tedy, musela to být pekelná noc...ale píšete prímově a tak jsem se bavila. Díky. A doufám, že už tam nebudete muset. Nikdy.

16 0
možnosti
Foto

Děkuju a děkuju! Taky doufám :D

3 0
možnosti
RE

Taky jsem měl možnost to trochu poznat. V Liverpoolu mě před časem vykradli auto i s léky na tlak a cholesterol. Jeden místní člověk se mnou chodil po mnoha zdravotnických zařízeních a nikde mi to nemohli napsat. Až jsme uspěli v Liverpoolské Královské nemocnici, kterou všichni zavrhovali hned na začátku. Tam jsem si poseděl pár hodin na chodbě, kde byly "ordinace" oddělené látkovými závěsy. Pak se nad jednou "zkušební kabinkou" rozsvítilo moje číslo. Zde jsem ještě pár minut poseděl, pak přišel vysmátý doktor, který mě všechno bez problému a zadarmo napsal:)

4 0
možnosti
Foto

Latkove zavesy jsou klasika, my je meli i na poporodnim oddelni, kde nas bylo 6 :)

2 0
možnosti
Foto

Kdysi dávno v Londýně porodila manželka mého kamaráda dvě děti a tehdejší zdravotnictví nesmírně chválila. Srovnávala ho ovšem s československým a socialistickým. Jinak ten váš blog není nijak povzbuzující čtení, když uvážím, že Západ je náš vzor a co je tam teď, to nás čeká za deset let.

10 1
možnosti
Foto

Pardon ;) Ale neni vsechno jen takove, kdyz slo o neco urgentniho, tak byla radost byt nemocny :D Treba kdyz mela pred lety dcera astmaticke zachvaty, meli jsme sanitku doma nez by rekl svec, a pece v nemocnice taky super, stejne jako podpora rodiny, moznost byt s ni (na pristylce) 24/7 atd.

4 0
možnosti
JH

J89a13n 96H18a76r97v51a27n

7. 5. 2019 12:31

Kamarád bydlí desítky let v Crawley, má naprosto totožné zkušenosti. České zdravotnictví si nemůže vynachválit. R^

22 0
možnosti
RP

Já se setkala na jedné svatbě děvčetem která pracuje v Londýně v modelingu. Překvapilo mě, že přes své mládí..bylo jí kolem 25...nám říkala že bychom si měli našeho zdravotnictví vážit.

6 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 9,88
  • Průměrná čtenost 2008x
Vždycky jsem milovala knížky a nesnášela cizí jazyky, a tak jsem vystudovala bohemistiku. Bůh má však smysl pro humor: Původně roční aupairský pobyt v Londýně se protáhl na víc než dvacet let, a aby té jazykové ironie nebylo málo, jsem zástupkyní ředitelky na místní základce a učím číst a psát malá Briťata. 
 

KNIŽNÍ VÝPLODY: 

Anglické listí (2017)
Mé anglické sezony (2018)
Angličan v Česku aneb Czech Me Out (2019)
Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy (2021)
Rozmarná Anglie aneb Nikdy není tak zle (2023)

PŘIPRAVUJE SE:
Srdečné pozdravy z Řecka (Ikar, 07/24) 

Detaily knih:

https://www.knizniklub.cz/autori/59210-alena-damijo.html

 

Kontakt: damijoa@gmail.com