Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L67e95o37n 68T32o51m11e56v

11. 8. 2018 4:21

Pravdu má to děvče邏

4 0
možnosti
VR

Jediným účelem toho čechomrskačství je nás přesvědčit, že nejsme nic a nemáme právo dělat nic jiného než pokorně držet hlavu skloněnou a nechat si na ni kálet. Ne nadarmo jsou největší čechofobové zároveň ti největší eurohujeři.

24 0
možnosti
VB

Když někdo řekne, že musíme chránit svoji suverenit, tak tomu rozumím ...krást, podvádět, jít proti principům demokracie.

0 2
možnosti
Foto

Informace o podobných turistech z Česka jsou staré cca 25-30 let. Troufám si říci ( a to jsem docela zcestovalý), že nyní již Čech je k nerozeznání od jiných evropanů, spíše někdy naopak, protože Němci i Angličani jsou celkem dost hluční. Na rozdíl od Vás nejsem překvapen

19 0
možnosti
Foto

Super. Mi to plivání po spoluobčanech už dlouho pije krev.

28 0
možnosti
JN

Jo, karma, byť zážitek, kdy našinci kradli ze stolů v restauraci ve Španělsku tuzéry, je nezapomenutelný.:-)

1 0
možnosti
TK

"Normální" Češi v létě do Rakouska nejezdí. Takže posuzovat jejich chování podle tohoto zájezdu (tedy podle nějakých bílých vran) opravdu nemá smysl. :-)

2 25
možnosti
JN

vysvětlete terminus technicus ?normální Češi"....:-/

10 0
možnosti
SB

Hodně se už od revoluce změnilo k lepšímu a to je dobře. Kdyby v naši republice nebyla mírná většina lidí velmi slušných a slušných a tolerantních, tak by to tady vypadalo daleko hůře. Jsem za to rád a občas udělám i věci k dobrému pro ostatní, i když nemusím.

6 0
možnosti
VB

Výjimky potvrzují pravidlo.

Proč nejezdit do českých hor na lyže

8. 02. 2017 17:36:49

Důvodem je hojný výskyt Čehůnů, vyznačující se bezohledností k ostatním lyžařům (vlastní i svých nevychovaných dětí), rychlou jízdou v místě dojezdu, požíváním alkoholu a řvaním spolu tristní úrovní místních služeb.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=585735

0 17
možnosti
KL

Burani jsou vsude, mezi nimi jsou vetsinou Cesi jeste vic nez slusni. O detech ani nemluvim. Kdyz u nas byli pred lety nasi dansti pratele, za sve vlastni deti se nesmirne stydeli a naopak obdivovali ty nase. Ty jejich jim svym chovanim zkazily celou dovolenou. Ziji v zahranici a tak vidim, jak jsou tu lide nevychovani, bezohledni a deti neskutecne otravne. Ceske i slovenske deti jsou naopak viditelne hodnejsi a slusnejsi.

9 0
možnosti
DS

Souhlasím a (nejen e-) děkujiR^

5 0
možnosti

Nechápu, proč mají určití lidé švába, pardon, ponožky na mozku. Ponožky do sandálů jsou velice pohodlné a hygienické. Chápu, že pohled na nožky dvacetileté holky je sexy a roztomilý. Pohled na moje chlupaté, křivé haksny může vzrušovat maximálně tak úchyly :-P

Jak dokládá následující obrázek, ponožky v sandálech není vynález moderní doby. Např. v Japonsku se ponožky v sandálech nosily zcela běžně. Akorát tam neměli modní policii.

https://www.google.cz/search?q=japan+shoes+picture+middle+age&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj5r7HBnuDcAhXFY1AKHUDsC5IQsAQIKg&biw=1920&bih=943#imgrc=m2sz1YKmiAijEM:

44 1
možnosti
TN

To, ze to je fopa, vymyslel nejaky hnup a spousta lidi to prevzala. Ponozky do sandalu bych si nevzal na plaz, tam je to hloupost, ale do mesta je to prakticke a hygienicke. Sel jsem i v sandalech bez ponozek, pak jsem mel cerna chodidla a kdyz jsem si uvedomil, kolik tech flusancu, vajglu a jineho hnoje je na zemi, tak se mi udelalo mdlo.

15 1
možnosti
VV

Nechapu, kdo si tu pitomost s ponozkama a sandalama vymyslel.

Jiste hezka zenska a hlavne cista sestatricitka bez ponozek v sandalech je na pohled hezka.

Ale nechapu jak muze nekdo propagovat spinavou chlapskou petactyricitku v sandalech.

10 3
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2026x
Vždycky jsem milovala knížky a nesnášela cizí jazyky, a tak jsem vystudovala bohemistiku. Bůh má však smysl pro humor: Původně roční aupairský pobyt v Londýně se protáhl na víc než dvacet let, a aby té jazykové ironie nebylo málo, jsem zástupkyní ředitelky na místní základce a učím číst a psát malá Briťata. 
 

KNIŽNÍ VÝPLODY: 

Anglické listí (2017)
Mé anglické sezony (2018)
Angličan v Česku aneb Czech Me Out (2019)
Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy (2021)
Rozmarná Anglie aneb Nikdy není tak zle (2023)

PŘIPRAVUJE SE:
Srdečné pozdravy z Řecka (Ikar, 07/24) 

Detaily knih:

https://www.knizniklub.cz/autori/59210-alena-damijo.html

 

Kontakt: damijoa@gmail.com