Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Také mi vadí lidé, kteří po svých psech neuklízejí hovínka. Ale kvůli tomu nemít ráda psy? To je přece věcí bezohledných majitelů!

U nás na městském úřadě máme my, psí poplatky platící, majitelé psů zdarma k dispozici balíčky "hovínkových pytlíků" (jinde to bývají připevněny u odpakových košů, ale to většinou "díky" všelijakým vandalům neplní svůj úček) a do nich sbíráme po svých psech hovínka a házíme je do odpadkových košů - naše osvícená radnice totiž také na trasách oblíbených venčících vycházek jejich množství přizpůsobila potřebě. Až na smutné výjimky - blbci se vyskytují všude - se u nás majitelé psů chovají k spoluobčanům ohleduplně a po svých psech uklízejí. Bohužel, je to, jako vždy, v lidech!

0 0
možnosti
JK

Karma! Tenhle slalom znám! R^

1 0
možnosti
LN

..tak dobrá...už víme že nemáte ráda psy....a nerozumíte úhlovým jednotkám jako jsou (třeba) stupně....co tam máte dál...???

1 0
možnosti
JN

Co se vám nelíbí na sklonu 175° ? Třeba se opravdu učili jezdit vzhůru lyžemi?

1 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2026x
Vždycky jsem milovala knížky a nesnášela cizí jazyky, a tak jsem vystudovala bohemistiku. Bůh má však smysl pro humor: Původně roční aupairský pobyt v Londýně se protáhl na víc než dvacet let, a aby té jazykové ironie nebylo málo, jsem zástupkyní ředitelky na místní základce a učím číst a psát malá Briťata. 
 

KNIŽNÍ VÝPLODY: 

Anglické listí (2017)
Mé anglické sezony (2018)
Angličan v Česku aneb Czech Me Out (2019)
Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy (2021)
Rozmarná Anglie aneb Nikdy není tak zle (2023)

PŘIPRAVUJE SE:
Srdečné pozdravy z Řecka (Ikar, 07/24) 

Detaily knih:

https://www.knizniklub.cz/autori/59210-alena-damijo.html

 

Kontakt: damijoa@gmail.com