Diskuse

Přišel, viděl, vyfotil a nasdílel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A tak dobre to zacalo. Uz jsem si zacal rikat, ze konecne nekdo napise neco smysluplneho a pritom lehce srozumitelneho o fotografovani pro ty, kteri cvakaji jako o zivot a moc o tom nepremysli .... Az jsem dosel k pasazi, ze pod mrakem se nenamahate vyndavat fotak a pak vete "Nikdy, nikdy, nikdy nefotíme proti světlu nebo ve stínu" ... Tam se ukazalo, ze je vse pri starem a hodnota clanku klesla k nule ... kdybyste napsala, ze v pripade mobilu to takto je, budu vicemene souhlasit, ale obecne to je spise az temer naopak ... ale to by bylo asi na delsi debatu .... takze jen ve zkratce ... nezli na slunci, vzdy radeji ve stinu ... uz vubec bych nenechal lidi mzourat proti slunicku a snazil se fotit portrety s tvrdymi stiny ... a nakonec, zkuste si zjistit neco o HSS zableskove fotografii ... ta slunce proti cocce primo miluje a vypada to skvele ;-)

0 0
možnosti
Foto

Lol, chápu! Tohle je ale jen fejeton mířený na (nás) amatérské šílence vytvářející o dovolených momentky s telefonama, nikoli odborný článek o focení :-) Profík s dobrým foťákem pochopitelně pořídí skvělé fotky ve stínu, proti slunci, kdykoli a kdekoli - mám sama pár takových kamarádek a těžce je obdivuji. Moje úroveň je vyvarovat se sloupů v hlavě ;-)

0 0
možnosti

Výhodou digitálního foťáku je, že nepovedená fotka se smaže a může se nahradit jinou. Nevýhodou digitálního foťáku je, že na paměťovou kartu se vejde několik tisíc fotek, takže není potřeba ty špatné přemazávat.

0 0
možnosti