Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

three times banned star

16. 4. 2010 1:37
Dětství a pubertu jsem strávila v "poděděných" hadrech

Na nové nebylo, příbuzní měli starší děti, případně známé na Západě. Jak já jsem nenáviděla nošení kousavých a hnusných věcí, které přece byly z kvalitní čisté vlny a ještě k tomu z Francie! Teď už si zaplaťpámbu můžu koupit oblečení, které přede mnou nikdo nenosil.

0 0
možnosti

Camino

16. 4. 2010 19:25
Re: Dětství a pubertu jsem strávila v "poděděných" hadrech

To ja zase nemusela, mam strejdu v Australii, bezdetneho a posilal penize na tuzex, takze jsem nic po nikom nosit nemusela, pokud se neco nesehnalo, tak babicka ustrykovala, diky tomu, ze nemusim setrit na nikoho, mohu si koupit co chci, ale rada trajdam po blesich trzich (2x 3x do roka) a pochopitelne, kdyz bydlis v Powel River, tam pokud je second hand store, tak to bude jako v Salvation Army, tam bych take nevlezla. Znam vetsinu "uznavanych" umelcu ve Victorii a tak obcas nejaky ten skvost objevim. A ejhle, mam radost. Navic jak jsi videla na vitani decka od Stani a Marus, obe kupuji v sekaci a nestydi se za to. Deti hrozne rychle ze vseho vyrostou a znici.

0 0
možnosti

Krutá pravda od medvědice

14. 4. 2010 21:14
no, já díky bohu v sekáčích nakupovat nemusím.

Nosit oblečení, ve kterém se předtím potil bůhví kdo. no fuj:-P

0 0
možnosti

Camino

15. 4. 2010 17:39
Re: no, já díky bohu v sekáčích nakupovat nemusím.

Jednak, oni nesmi prodavat nic i treba malilinko zaspinene, nesmi to pachnou kourem, Rv nebo potem a vetsinou to musi byt i z cistirny, takze se nevzrusujte kruta medvedice.

Vetsina z nich neni ani zalozena na dotaci, ale nosi jim to tam modelky a dostanou za to poloviny castky, kterou Vy zaplatite. Ale to uz je podle dohody. Nektere z tech veci byvaji uplne nove, proze si je nejaka medvedice koupila a prisla domu a ve svem zrcadle to najednou vypadalo uz jinak a nebo ji to nepasuje a mysli, ze se do toho zhubne. Kanada je ctvrta zeme, kde ziji a tak Vam mohu rici, ze jste vlastne jeste nic nevidela, mozna tak Zlate pisky a laciny hotel.

0 0
možnosti

norayellow

13. 4. 2010 17:19
Thrift Store

takhle se jmenuji v Kanade a nektere z nich jsou uplne raje! Ja tam nechodim pro obleceni - hadru mam ze nevim co s nima a ani je nenosim, ale chodim tam cmuchat jine zazraky. Stare knizky, veci pro rucni prace a ruzne tvary kosiku. Mam uz sve oblibene, nejlepsi jsou ty ktere patri nejake cirkevni charite. Protoze tam babicky nosi opravdove skvosty. Jedna moje kamaradka je uz duchodkyne a pracuje v jednom z nich jako dobrovolnice 2x v tydnu. Zabyva se rucnima pracema a neverili byste, co vsechno si rovnou nakoupi. Je primo u zdroje! Kdyz je osklive pocasi a jeden nema zrovna naladu tak tyhle obchody funguji jako spolehliva terapie. V prohlizeni starych knizek tam klidne stravim cele odpoledne.:-)

0 0
možnosti

Camino

13. 4. 2010 18:48
Re: Thrift Store

Ja tam chodim pro retro obleceni, nasla jsem treba dva cerne klobouky jako nosila A. Hepburn, cely set ruznobarevnych pyrexovych mis a nejvetsi skvost bakelitovy zeleny naramek (CD $ 14,00), ktery jsem po 10 letech prodala kyz uz mne omrzel za 280.00 na e-bay. Byl ze 40tych let a mel nadherne vyrezavani. R^

0 0
možnosti

ladyevil_cz

13. 4. 2010 13:00
Milé a čtivé:)

;-DHodně tímto SH způsobem nakupuji na děti...na našich i zahraničních serverech...koloběh dětských věcí je až neuvěřitelný;) A Londýnem bych se tímto způsobem také rád prošel...a poshopoval v sekáčích pro dětiR^ do zásoby;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS